Στιφάδο

Στιφάδο με σουπιές

Τοποθετείτε τις σουπιές σε μια κατσαρόλα με ελάχιστο αλατισμένο νερό. Τις βράζετε καλά. Στη συνέχεια, προσθέτετε το στιφάδο στη κατσαρόλα και τα αφήνετε να βράσουν για άλλα 3' λεπτά.

Στιφάδο με ψάρι (συναγρίδα, φαγκρί κλπ.)

Καθαρίζετε καλά το ψάρι. Το τοποθετείτε σ' ένα πυρίμαχο σκεύος και το σκεπάζετε με το στιφάδο. Ψήνετε στο φούρνο μέχρι να γίνει το φαγητό.

Στιφάδο με κρέας βοδινό ή κυνήγι

Πλένετε καλά το κρέας και το βράζετε σε μια κατσαρόλα. 3 λεπτά πριν ετοιμαστεί προσθέτετε το στιφάδο. Τα αφήνετε να βράσουν μαζί και σερβίρετε.