Πένες με Κόκκινη Σάλτσα
Υλικά για 1 άτομο:
1 κούπα ζυμαρικά πένες
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού
2-3 σταγόνες ελαιόλαδο
3/4 κούπας κονκασέ ΖΑΝΑΕ
παρμεζάνα σε φλοίδες
Οδηγίες:
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το κονκασέ ΖΑΝΑΕ με τη ζάχαρη, μέχρι να δέσει.
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τις πένες και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να είναι al dente (περίπου 9 λεπτά). Στραγγίζουμε έπειτα τις πένες, αφήνοντας λίγο από το νερό στην κατσαρόλα.
- Επιστρέφουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα, περιχύνουμε με τη σάλτσα, ανακατεύοντας καλά σε χαμηλή φωτιά.
- Σερβίρουμε αμέσως, μαζί με όσο αλάτι και πιπέρι επιθυμούμε και τις φλοίδες παρμεζάνας.