Κεφτεδάκια με Πατάτες Γιαχνί

Υλικά για 4 άτομα:

 

2 συσκευασίες κεφτεδάκια ΖΑΝΑΕ

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες

1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη

1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη (προαιρετικά)

1 κονκασέ ΖΑΝΑΕ

1 ματσάκι μαϊντανός

αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

  1. Σε βαθύ τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές. Ρίχνουμε το κονκασέ ΖΑΝΑΕ μαζί με μία πρέζα αλάτι και μία πιπέρι. Αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μερικές βράσεις και συμπληρώνουμε ύστερα με τις πατάτες και τον μαϊντανό. Σε χαμηλή φωτιά, συνεχίζουμε το μαγείρεμα ώσπου να ψηθούν καλά οι πατάτες και να έχουν ζουμί.
  2. Ζεσταίνουμε τα κεφτεδάκια ΖΑΝΑΕ και τα σερβίρουμε μαζί με τις πατάτες γιαχνί, τρίβοντας από πάνω λίγο πιπέρι και διακοσμώντας με λίγο μαϊντανό.