Γεμιστά

Γεμιστά με ρύζι και σος ροκφόρ (για 2 άτομα)

Φτιάχνετε μπεσαμέλ. Όσο είναι ακόμα ζεστή προσθέτετε το ροκφόρ για να λιώσει. Η ποσότητα του ροκφόρ που θα ρίξετε στη μπεσαμέλ εξαρτάται από το πόσο έντονη θέλετε να είναι η γεύση της σος.

Γεμιστά με ρύζι και παχύρρευστη σος λαχανικών (για 2 άτομα)

Ρίχνετε σ' ένα μπολ: 1 κουταλιά της σούπας κόκκινη πιπεριά, 1 κουταλιά της σούπας πράσινη πιπεριά, 1 κουταλιά της σούπας κίτρινη πιπεριά, 1 κουταλιά της σούπας καρότο τριμμένο, 1 κουταλιά της σούπας κρεμμυδάκι φρέσκο, 100 ml κρέμα γάλακτος και 100 γρ. γιαούρτι. Τα χτυπάτε όλα μαζί και αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο αλάτι.

Γεμιστά με ρύζι και ντιπ γιαουρτιού (για 2 άτομα)

Ρίχνετε σ' ένα μπολ: 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 1 φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, 2 ραπανάκια τριμμένα, 2 κουταλιές της σούπας άνηθο, και λίγο αλάτι. Τα ανακατεύετε καλά όλα μαζί και σερβίρετε.